طرز تهیه چلو گوشت مجلسی خوشمزه خانگی + نکات پخت

  طرز تهیه چلو گوشت مجلسی خوشمزه خانگی را قرار داده ایم. با استفاده از این دستور پخت می توانید یک چلو گوشت خوشمزه و لذیذ اماده کرده و از طعم آن در کنار خانواده لذت ببرید.

 

مواد لازم برای چلو گوشت مجلسی

گوشت گردن گوسفندی…………………. یک عدد

پیاز ………………………………………… دو عدد

رب گوجه فرنگی …………………………. دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زعفران ……………………. به مقدار لازم

چوب دارچین ……………………………… به مقدار لازم

برگ بو …………………………………….. به مقدار لازم

آب لیمو‌ترش …………………………….. یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

طرز پخت چلو گوشت مجلسی خوشمزه

برای تهیه چلو گوشت ابتدا پیاز را پوست کنده و بشورید و روی تخته با چاقو به صورت نگینی خرد بکنید

و در قابلمه روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن کمی داغ بشود سپس پیاز را در قابلمه ریخته و تفت دهید تا نرم شود.

مقداری فلفل روی گوشت گردن گوسفند بریزید و در قابلمه بگذارید و همراه با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و مقداری سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید

و به مقدار کافی  آب داخل قابلمه بریزید و یک عدد چوب دارچین و دو حبه سیر و برگ بو (اگر در منزل دارید) را به مواد قابلمه اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید

و بمدت 3الی 4ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا مغز پخت بشود.اگر در اواسط پخت آب گوشت کم شد و نیاز دیدید به آن آب اضافه کنید حتما آب جوش استفاده کنید

حدودا در انتهای پخت کامل گوشت نمک و زعفران را به گوشت اضافه کنید تا چلو گوشت رنگ زیبا و دلپسندی  بخود بگیرد و طعم لذت بخش تری نیز داشته باشد.

هنگامی که گوشت کاملا پخته شده و حدودا یک پیمانه آب نسبتا غلیظ در قابلمه باقی مانده بود زیر شعله را خاموش کنید

و چوب دارچین را از  قابلمه خارج کنید و چلو گوشت را در ظرفی ریخته و با لیمو ترش تازه و پلو نوش جان کنید..

نکات طلایی پخت چلو گوشت

با نحوه پخت چلوگوشت مجلسی آشنا شدید، اما بهتر است برای نتیجه گیری بهتر به نکات مهم و کاربردی در زیر عمل کنید.

1 – این غذا همراه با پلو سرو می شود و می توانید آن را پلو ساده و سفید و یا باقالی پلو نوش جان فرمایید.
2 – ادویه مخصوص چلو گوشت دارچین، نمک و زعفران است که بهتر است آنها را به اندازه دلخواه استفاده نمایید.
3 – احتیاجی نیست این غذا خیلی آبدار باشد، در صورت تمایل در مرحله آخر شعله را زیاد نموده تا آب آن گرفته شود.
4 – در برخی از مناطق کشور به جای گردن از دست گوسفند استفاده می شود که طعم دلچسبی نیز به غذا می بخشد.
5 – در صورت تمایل می توانید گوشت های پخته شده را لابلای برنج در حال دم کشیدن قرار دهید و سپس با هم سرو نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد