سمعک به افراد کم شنوا چه کمکی می کند؟

 ناشنوایی و کم شنوایی به دلایل مختلف رخ دهد و می تواند باعث صدمات روحی و جسمی فراوان در افراد شود.

ناتوانی در شنیدن اصوات باعث بروز مشکلاتی همچون کاهش اعتماد به نفس و نیز  بروز بیماری هایی همچون فشار خون بالا، استرس، پرخاشگری، بیماری های قلبی عروقی، بیماری های تفسی و تنگی نفس، سرگیجه، ضعف تعادل می شود.

استفاده از سمعک یکی از راه های کنترل کم شنوایی و بهبود این حس از حواس پنجگانه است، سمعک ها ساختار و انواع مختلفی دارند اما به طور کلی از سه قسمت، میکروفون، آمپلی فایر و بلند گو تشکیل شده اند، توسط میکروفون صدای محیط دریافت شده و با آمپلی فایر امواج الکتریکی به صوتی تبدیل شده و تقویت می شوند و در نهایت از طریق بلندگو صدا در کانال گوش پخش می شود تا فرد اصوات را بشنود.

سمعک ها به انواع مدل ها وجود دارند از جمله سمعک هایی که داخل کانال گوش قرار می گیرند و نیز سمعک هایی که به کنار گوش متصل شده و میکروفون آن خارج گوش قرار دارند.

این روزها صنعت ساخت سمعک پیشرفت فراوانی کرده است و افراد کم شنوا در تمام سنین می توانند با استفاده از آن زندگی راحت و آسوده ای داشته باشند.

در عین حال انتخاب نوع سمعک باید حتما توسط متخصص انجام شود، استفاده از سمعک های کوچک که داخل گوش قرار می گیرند برای کودکان مناسب نیست زیرا گوش آنها همزمان با افزایش سن بزرگ می شود، قدرت سمعک باید متناسب با نیاز مصرف کننده باشد.

سمعک های جدید می توانند صداها را تفکیک کنند و به این ترتیب نویزها و صداهای زمینه ای را حذف کنند تا کاربر دچار سردرد و احساس استرس نشود.

وفات حضرت معصومه سلام الله علیها تسلیت باد

Image result for ‫وفات حضرت معصومه (ع)‬‎

ولادت آن حضرت در روز اول ذیقعده سال ١٧٣ هجرى قمرى در مدینه منوره واقع شده است. دیرى نپایید که در همان سنین کودکى مواجه با مصیبت شهادت پدر گرامى خود در حبس هارون در شهر بغداد شد. لذا از آن پس تحت مراقبت و تربیت برادر بزرگوارش حضرت على بن موسى الرضا (ع) قرارگرفت. 

در سال ٢٠٠ هجرى قمرى در پى اصرار و تهدید مأمون عباسى سفر تبعید گونه حضرت رضا (ع) به مرو انجام شد و آن حضرت بدون این که کسى از بستگان و اهل بیت خود را همراه ببرند راهى خراسان شدند. 

یک سال بعد از هجرت برادر، حضرت معصومه (س) به شوق دیدار برادر و ادای رسالت زینبی و پیام ولایت به همراه عده اى از برادران و برادرزادگان به طرف خراسان حرکت کرد و در هر شهر و محلى مورد استقبال مردم واقع مى شد. 

این جا بود که آن حضرت نیز همچون عمه بزرگوارشان حضرت زینب(س) پیام مظلومیت و غربت برادر گرامیشان را به مردم مؤمن و مسلمان مى رساندند و مخالفت خود و اهلبیت (ع) را با حکومت حیله گر بنى عباس اظهار مى کرد. بدین جهت تا کاروان حضرت به شهر ساوه رسید عده اى از مخالفان اهلبیت که از پشتیبانى مأموران حکومت برخوردار بودند،سر راه را گرفتند و با همراهان حضرت وارد جنگ شدند، در نتیجه تقریباً همه مردان کاروان به شهادت رسیدند، حتى بنابر نقلى حضرت(س) معصومه را نیز مسموم کردند. 

به هر حال ، یا بر اثر اندوه و غم زیاد از این ماتم و یا بر اثر مسمومیت از زهر جفا، حضرت فاطمه معصومه (س)بیمار شدند و چون دیگر امکان ادامه راه به طرف خراسان نبود قصد شهر قم را نمود. پرسید: از این شهر«ساوه» تا «قم» چند فرسنگ است؟ آن چه بود جواب دادند، فرمود: مرا به شهر قم ببرید، زیرا از پدرم شنیدم که مى فرمود: شهر قم مرکز شیعیان ما است.

بزرگان شهر قم وقتى از این خبر مسرت بخش مطلع شدند به استقبال آن حضرت شتافتند; و در حالى که «موسى بن خزرج» بزرگ خاندان «اشعرى» زمام ناقه آن حضرت را به دوش مى کشید و عده فراوانى از مردم پیاده و سواره گرداگرد کجاوه حضرت در حرکت بودند، حدوداً در روز ٢٣ ربیع الاول سال ٢٠١ هجرى قمرى حضرت وارد شهر مقدس قم شدند. سپس در محلى که امروز «میدان میر» نامیده مى شود شتر آن حضرت در جلو در منزل «موسى بن خزرج» زانو زد و افتخار میزبانى حضرت نصیب او شد. 

شناخت مختصرى از زندگانى امام عسکرى (ع)

نام: حسن بن علی.

کنیه: ابومحمد.

القاب: عسکرى، زکى، خالص، صامت، سراج، تقى و خاص (به امام حسن عسکرى(ع)، امام على النقى(ع) و امام محمد تقى(ع)، ابن الرضا نیز گفته مى‏شد.)

منصب: معصوم سیزدهم و امام یازدهم شیعیان.

تاریخ ولادت: هشتم ربیع الثانى سال 232هجرى.

همچنین چهارم و دهم ربیع الثانى نیز نقل شده است. در مورد سال تولد ایشان نیز برخى گفته‏اند که 231 هجرى بوده است.

محل تولد: مدینه مشرفه، در سرزمین حجاز (عربستان سعودى کنونى).

نسب پدرى: ابوالحسن، على بن محمد بن على بن موسى بن جعفر بن محمد بن على بن حسین بن على بن ابى‏طالب(ع).

نام مادر: حُدیث، که او را جدّه مى‏گفتند.

برخى نام او را سلیل و برخى دیگر، سوسن نقل کرده‏اند. این بانوى پاکیزه، که در عصر خویش از بهترین زنان عالم بوده و مفتخر به همسرى ذریه پیامبر اکرم(ص) است، در ولایت خویش پادشاه زاده بود. امام هادى(ع) در شأن او فرمود: سلیل، دور از هر آفت، پلیدى و آلودگى است.

مدت امامت: از زمان شهادت پدرش، حضرت امام هادى(ع)، در سال 254 تا سال 260هجرى، نزدیک به شش سال.

تاریخ و سبب شهادت: هشتم ربیع الاول سال 260 هجرى، در سن 28 (یا 29) سالگى، به وسیله زهرى که معتمد عباسى به آن حضرت خورانید.

محل‏دفن: سامرا (درسرزمین عراق‏کنونى)، در جوار مرقد پدرش، امام‏هادى(ع).

همسر: نرجس (صیقل).

فرزند : ابوالقاسم، محمد بن حسن، صاحب الزمان(ع).

امام زمان(ع) تنها فرزند امام حسن عسکرى(ع) هستند. امام عسکرى(ع) تولد و زندگىِ تنها فرزندش را بر بیگانگان پنهان نگه مى‏داشت تا از سوى دشمنان اهل‏بیت(ع) و مزدوران خلیفه‏آسیبى به وى نرسد. 

اصحاب و یاران:

1. احمد بن اسحاق اشعرى.
2. احمد بن محمد بن مطهر.
3. اسماعیل بن على نوبختى.
4. محمد بن صالح همدانى.
5. عثمان بن سعید عمروى.
6. محمد بن عثمان عمروى.
7. حفص بن عمرو عمروى.
8. ابوهاشم، داود بن قاسم جعفرى.
9. احمد بن ابراهیم بن اسماعیل.
10. احمد بن ادریس قمى.

سالروز ولادت امام حسن عسکری علیه السلام مبارک باد

Image result for ‫ولادت امام حسن عسگری‬‎


آمدی تا آفتاب رویت، قبله آفتاب گردان ها شود.
ولادت امام حسن عسگری(ع) مبارک باد.