نکات خانه داری قسمت اول

برای تمیز کردن تخته آشپزخانه که در اثر خرد کردن سبزیها رنگ میگیرد، آن را با سرکه بشویید

اگر هنگام اتوکردن لباس بخشی از آن به رنگ زرد درآمد، میتوانید با آب اکسیژنه آن را از بین ببرید

برای جذب رطوبت داخل یخچال ظرفی پُر از نمک در داخل آن قرار دهید

پیش از پوست گرفتن پیاز، دست خود را به سرکه آغشته کنید تا بوی بدپیاز را به خود نگیرد

برای از بین بردن حشرات ریز وسیاه روی کاهو، یک قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید، سپس با آب فراوان بشویید

برای اینکه ربگوجه فرنگی عمر بیشتری داشته باشد و کپک نزند، پس از صاف کردن سطح رویی، بر روی آن لایهای روغن زیتون بریزید

برای پاک کردن سیاهی پوست گردوی تازه از دستهایتان، آنها را با پنبه آغشته به سرکه بشویید و با آب سرد آب بکشید

برای جلوگیری از ترکیدن سوسیس در داخل فر یا منقل، پیش از ریختن، آن را در شیر سرد فرو کنید

اگر میبینید زرده تخممرغ آبپز شده رنگی متمایل به خاکستری یا سیاه پــیدا مـــــیکند نگران سلامت آن نباشید، این رنگ مربوط به سولفور آهن بوده ، مصرف آن تخممرغ ضرری ندارد

برای از بین بردن بوی بد کلم هنگام پخت، مقداری شیر به آن اضافه کنید

اگر به غذایتان بیش از اندازه فـــلفل زدهاید و غذا تــند شدهاست، پیش از اینکه غذا را از روی حرارت بردارید، مقداری آب لیموی تازه در آن بریزید و هم بزنید. تندی غذا از بین خواهد رفت.

چناچه قصد استفاده از سبزی خشک در غذاها را دارید ، توصیه می کنیم حدود سه -چهار ساعت قبل سبزیها را درون آب سرد خیس کنید تا بتدریج نرم شده وبه صورت سبزی تازه در آیند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد